Palvelumme | Nokia Paintball

Järjestämme värikuulapelit asiakkaan haluamalla tavalla ja halutulla laajuudella. Vaihtoehtoja ovat esimerkiksi:

· Ohjattuna pelitapahtuma pelialueillamme tai asiakkaan järjestämällä alueella. Jälkimmäisessä vaihtoehdossa haluamme aina ensin itse tutustua alueeseen ja mahdollisesti tehdä joitakin kenttämerkintöjä. Näin varmistetaan toimivat pelit.

· Ulosvuokraus jolloin kaluston luovutuksen yhteydessä yhteyshenkilölle annetaan kattava käyttökoulutus ja pelit sujuvatkin sitten omaan tahtiin joko meidän ammattitaidolla suunnitelluilla metsäkentillä tai asiakkaan itse järjestämällä alueella.

Asiakkaan tyytyväisyys on meille tärkeintä ja tämän varmistammekin huoltamalla ja uusimalla kalustoamme säännöllisesti, pitämällä hintamme varmasti kilpailukykyisinä. Aina iloisella ja palvelualttiilla asenteella!

Kauttamme voit tiedustella myös kokoustilallista rantasaunaa ja halutessanne järjestämme ruokatarjoilutkin pöytään valmiiksi pelien päättyessä. Vaikka olisi hullumpiakin toiveita ja ajatuksia niin kannattaa kysyä.. Saatamme yllättää.

 

 

0400 987 003

 

Yhteystiedot:

Ota sähköpostilla tai puhelimella yhteyttä, kerro tarpeesi niin räätälöidään teille varmasti sopiva paketti!

Tekstikehys: HAKUSANAT: paintball vuokraus nokia tampere värikuula vuokraus nokia tampere tapahtuma vuokraus ohjattu paintball ohjattu värikuula paintball vuokraus nokia paintball vuokraus tampere värikuula vuokraus nokia värikuula vuokraus nokia vuokramäkki nokia vuokramäkki tampere kokoustila vuokraus nokia tampere rantasauna vuokraus nokia tampere